Loyalty Club

Ostvari više pri svakoj posjeti bioskopu! Za svaki 1 cent potrošen na blagajni bioskopa pri kupovini ulaznica, hrane ili pića, dobijaš 1 bonus bod. Svoje bodove možeš zamijeniti za atraktivne nagrade. Članstvom u Loyalty Club ostvaruješ 5% popusta na ulaznice za filmove, a nakon odgledanih 20 projekcija ostvaruješ popust od 10%!

Loyalty FAQ

Besplatno se registrujte na našoj web stranici (do registracije). Nakon toga će vam stići email kod koji je potrebno da pokažete na blagajni bioskopa, na osnovu kojeg će vam osoba na blagajni izdati Vašu Loyalty Club karticu.

Takođe, možete se obratiti osobi na blagajni i svoju Loyalty Club karticu dobiti na licu mjesta.

Svoje bodove možete zamijeniti na blagajni bioskopa za besplatne ulaznice ili artikle sa prodajnog šanka hrane i pića.

Stanje svojih bodova u svakom trenutku možete provjeriti online. Potrebno je da u gornjem desnom uglu izaberete svoje ime i označite opciju "Loyalty Club kartica" kako biste vidjeli stanje sakupljenih bodova.

Bodovi koje skupite na Loyalty Club kartici se mogu koristiti tokom cijele godine, a bod važi godinu dana. 
Bodovi se ne mogu unovčiti, niti se mogu prebaciti na Loyalty Club karticu drugog korisnika. Takođe ne postoji mogućnost kombinovanja bodova sa više kartica, u cilju korišćenja nagrada.

Molimo da nas o gubitku ili oštećenju kartice obavijestite direktno u bioskopu ili putem e-maila na marketing@cadmuscineplex.com. Potrebno je da nam pošaljete broj svoje Loyalty Club kartice, zbog čega vas savjetujemo da taj broj imate sačuvan odvojeno od same kartice. Nakon gubitka Loyalty Club kartice, vlasnik će dobiti novu karticu nakon datog broja izgubljene kartice i identifikacionog dokumenta, uz obavezu plaćanja troškova izdavanja nove kartice u iznosu od 2,00€. Korisnik je dužan da plati troškove izdavanja nove kartice na blagajni prije preuzimanja svoje nove kartice. Bodovi će biti prebačeni sa stare na novu Loyalty Club karticu. Nova Loyalty Club kartica će važiti u istom periodu kao i izgubljena kartica.

Klub ubicaVavilon