Mali šef - porodični biznis

2021
SINHRONIZOVANO

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Trajanje: 107
Orginalni Naziv: The Boss Baby: Family Business
Godina Izdavanja: 2021
Reditelj: Tom McGrath
Glumci: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris
Zemlja: SAD
Jezik:
Žanr: Avantura, Animacija, Porodični

Projekcije

Četvrtak,
Petak,
Subota,
Nedjelja,
Ponedjeljak,
Utorak,
Srijeda,

Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti ... i inspirisati novi porodični posao.
Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.
Kada beba Tina otkrije da je - ta-da! - tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

Uloge


Alec Baldwin

Theodore Templeton (voice)

James Marsden

Tim Templeton (voice)

Amy Sedaris

Tina Templeton (voice)

Jeff Goldblum

Dr. Armstrong (voice)

Eva Longoria

Carol Templeton (voice)

Lisa Kudrow

Janice Templeton (voice)
 
After: poslije padaZloćudno