Džudi

2019

Film Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu holivudske ikone Džudi Garland. Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u istoimenom filmu.

Trajanje: 118
Orginalni Naziv: Judy
Godina Izdavanja: 2019
Reditelj: Rupert Goold
Glumci: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell
Zemlja: GBR
Jezik: Engleski
Žanr: Biografija, Drama, Istorijski

Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town u kojem će održati i svoj posljednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvijek vjeruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vijek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno djetinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom djecom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?
Holivudsku ikonu Džudi Garland igraće Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pjesama, uključujući i legendarnu pjesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

Uloge


Renée Zellweger

Judy Garland

Rufus Sewell

Sidney Luft

Finn Wittrock

Mickey Deans

Michael Gambon

Bernard Delfont

Richard Cordery

Louis B. Mayer

Jessie Buckley

Rosalyn Wilder

Foto

 
After: Poslije sudaraPokajnikVik Viking i čarobni mač